Build fails after successful run on no service-worker.js

xdn run succeeds and then build fails with:

no such file or directory, stat '/Users/howard.ross/Repos/proj-in/dist/service-worker.js'

full build output:

Waiting for build to be initialized…
Build failed with error: Project build failed
Error: ENOENT: no such file or directory, stat ‘/Users/howard.ross/Repos/project-in/dist/service-worker.js’
at Object.statSync (fs.js:1016:3)
at Object.statSync (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/graceful-fs/polyfills.js:307:34)
at getStatsSync (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/fs-extra/lib/util/stat.js:58:18)
at Object.checkPathsSync (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/fs-extra/lib/util/stat.js:90:33)
at Object.copySync (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/fs-extra/lib/copy-sync/copy-sync.js:24:38)
at DeploymentBuilder.copySync (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:306:27)
at DeploymentBuilder.addStaticAsset (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:240:14)
at /Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:440:39
at Array.forEach ()
at DeploymentBuilder. (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:432:34)
at step (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:45:23)
at Object.next (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:26:53)
at fulfilled (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/core/deploy/DeploymentBuilder.js:17:58)
e[1m🛠️ Building your app for deployment on the e[1me[3mMOOVWEBe[23m
[3me[38;2;109;89;239mXe[39me[23me[3me[38;2;156;87;207mDe[39me[23me[3me[38;2;211;8. 5;167mNe[39me[23me[1me[22m
Bundling ./src/routes.ts and xdn.config.js… done.
Error: Project build failed
at DeployCommand._wrappedRun (/Users/howard.ross/Repos/project-in/node_modules/@xdn/cli/commands/deploy.js:240:19)
2020-11-11T16:10:19Z - info - -----------------------
2020-11-11T16:10:19Z - info - InitializeBuild job started
2020-11-11T16:10:19Z - info - Running job ‘initializeBuild’ on xdn-build-lambda v2.26.3

Hi Howie - sorry for the problem. What is the version of @xdn packages that you are using?

@xdn/cli”: “^2.26.3”,
@xdn/core”: “^2.26.3”,
@xdn/devtools”: “^2.26.3”,
@xdn/prefetch”: “^2.26.3”,